AKTUELNO

Ana Bekuta promovisala je novu lice i s ponosom ga pokazala posetiocima nastupa u jednom prestoničkom klubu.

Prve dane proleća folk pevačica Ana Bekuta iskoristila je za velike estetske promene, a prva u nizu odnosila se na njen fizički izgled. Naime, pevačica je ispeglala bore na čelu, oko očiju i usana na jednoj privatnoj klinici za estetski hirurgiju, zahvaljujući čemu sada izgleda bar deset godina mlađe.

Foto: TV Pink Printscreen

Promenu na Bekutinom licu primetili su svi posetioci jednog prestoničkog kluba u kojem je Ana nastupila prošlog vikenda. Iako joj je lice bilo zategnuto, koža na vratu ostala je smežurana, jer se ovaj problematični predeo ne može tak tako lako srediti.

Foto: TvPink Printscreen

Folkerka je, nema sumnje, već duže vreme bila nezadovoljna svojim fizičkim izgledom, zbog čega je odlučila da ode na fejslifting koji je dao odlične rezultate. Ona se, inače, prilično trudi oko svog fizičkog izgleda, pa veoma često posećuje kozmetičare i plastičare.

Šta je sve operisala?

Foto: TvPink Printscreen

Bekuti ovo nije prvi put da kuca na vrata plastičnih hirurga. Ona je pre petnaest godina operisala nos, posle čega je korigovala kapke, a redovno ubrizgava i botoks. Ozbiljniju intervenciju imala je pre dve i po godine u Španiji, kada je korigovala svoje brojne nedostatke, a tom prilikom joj je poznati plastičar čak uklonio crvenilo sa kože.

Pink.rs

#Ana Bekuta

#Plastične operacije

'