AKTUELNO

Mislim da su mu emocije sada još veće kad je video da se i on njoj sviđa - otkrio je za naš portal Zolin blizak prijatelj.

Lazar Čolić, poznatiji kao DJ Zola pre samo nekoliko dana ušao je u rijaliti ''Zadruga 2'', a već je u Beloj kući započeo ljubavnu romansu sa Miljanom Kulić. Naime, Miljana i Zola sinoć su se ljubili u dvorištu, a onda su razmenjivali nežnosti u krevetu.

PROČITAJTE JOŠ: POSLE SAZNANJA DA JE MILJANA NAŠLA DEČKA, OGLASIO SE SINIŠA KULIĆ: Evo šta je rekao o NOVOM ZETU!

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je Zolin blizak prijatelj Aleksandar Marić otkrio za naš portal, njemu se Miljana sviđa odranije.

- Drago mi je što su se Zola i Miljana smuvali. Znam da je on prati već duže vreme i da mu se sviđa! Vidim da je srećan i podržavam njihovu vezu! Čak i mislim da su mu emocije sada još veće kad je video da se i on njoj sviđa. Vidim po njemu da mu prija - počinje priču Zolin prijatelj za Pink.rs i dodaje da bi njihova romansa otpočeta pred kamerama rijalitija ''Zadruga 2'' mogla da se pretvori u nešto više i napolju.

Foto: Privatna arhiva

- To će vreme da pokaže... Sve je na njima! Vreme će pokazati svoje... A mislim da bi moglo da se pretvori u ozbiljnu vezu i posle rijalitija - rekao je Aleksandar i dodao da Zoli ne smeta to što Miljana ima bebu:

- Ne verujem da mu Miljanina beba predstavlja ikakav problem. On voli decu, a i svestan je toga bio da ona ima dete - kaže di-džejev prijatelj i dodaje da je uveren da on gaji iskrene i jake emocije prema Kulićevoj.

Foto: Zadruga - RTV Pink

- Znam da gaji emocije prema njoj. Pod takvim okolnostima je ipak sve teže. Moraju ostati jaki, pogotovo on jer mu je prvi rijaliti - rekao je Aleksandar i dodao da veza sa Miljanom nije deo Zoline taktike.

- Ma nije taktika, kakva taktika! Znam da je dečko gotivi već duže vreme... I da mu se sviđa. A i po njemu se vidi da mu je baš stalo do nje.

Autor: M. K.

#Lazar Čolić Zola

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

'