AKTUELNO

Ne veruje u njihovu ljubav.

Aleksandra Subotić i Suzana Perović Blondi su nominovane za večerašnje izbacivanje, a njihova podrška u sutudiju "Zadruge" su Aleksandrin stric Srboljub i Blondin prijatelj Srđan.

Voditeljka Dušica Jakovljević razgovarala je sa Srboljubom o njegovom bratu Karađorđu i bratanici Aleksandri, a onda je na red došla i Subotićeva javna veridba sa Ivanom Vrbaški, o čemu ima negativan stav.

Foto: TvPink Printscreen

Ne delim taj stav da deluju zaljubljeno, to i mnogi komentarišu napolju. Mislim da oboje koriste situaciju za svoju promociju. On bi trebalo pre svega da bude otac - rekao je Srboljub.
Ako je ušao da podrži ćerku, trebalo bi da je podržava. On je znao kako će Aleksandra da reaguje. Da je David nije zadržao, ona bi počistila onaj sto - dodao je on.

Foto: TvPink Printscreen

Srboljub je otkrio i da smatra da Aleksandrrina ćerka Magdalena nije toliko vezana za Karađorđa, već je on koristi za svoje manipulacije.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: OTVORIO PANDORINU KUTIJU: Brendon otkrio Dorotein PRVLJAV VEŠ, a onda joj je spomenuo ime muškarca zbog kojeg je ISTOG TRENUTKA UĆUTALA (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'