AKTUELNO

Mikijev brat Nenad ne veruje u njihovu ljubav!

Miroslav Miki Đuričić je pre nekoliko nedelja pred kamerama rijalitija ''Zadruga'' započeo strastvenu romansu sa pevačicom Nadeždom Biljić, što je šokiralo javnost. Iako su mnogi mislili da je to samo trenutna strast među njima, oni su sve češće počeli da provode vreme zajedno, a na iznenađenje mnogih, oni su se još više zbližili.

Po Beloj kući se mnogo spekulisalo da je ovo bio spoj zbog marketinga i želje da se sva pažnja usmeri na njih, a Miki i Nadežda su svojom odlukom da se u njihovoj vezi napravi korak napred učinili da se mišljenje takmičara zauvek promeni. Oni su jednoglasno pristali na veridbu, a na adresu Bele kuće stigao je i prsten koji je ukućanin naručio za svoju dragu.

Foto: TV Pink Printscreen

U ''Zadruzi'' je žurka povodom njihove veridbe trajala do ranih jutarnjih sati, a velika proslava bila je organizovana i u Kupinovu, koju su priredili njegovi prijatelji sa porodicom.

Kako bismo saznali šta će se sa Mikijem i Nadeždom dogoditi nakon završetka najgledanijeg rijalitija u regionu, stupili smo u kontakt sa njegovim bratom Nenadom, koji je samo za Pink.rs otkrio da li je sve ovo znak da će Nadežda zaista postati snajka u Kupinovu s obzirom na to da su mnogi najavljivali da je svadba na pomolu.

Foto: RTV Pink

Draga mu je samo, ali neće joj oči videti kad izađe. Mi smo za to i maksimalno ih podržavamo... Ali samo on zna šta mu je u glavi. Kad izađe iz Zadruge napraviće žurku, to je sve što znam - rekao je Mikijev brat.

Bilo je evidentno da se Đuričić nakon veridbe drugačije odnosio prema ostalim ukućanima, što je ukazivalo na to da su ga emocije prema Nadeždi zaista promenile, a njegovog brata ni to nije razuverilo da pomisli da je on osoba koja će se ikad smiriti.

Foto: TvPink Printscreen

Zašto mislite da je sa njom? Ja mislim da od toga nema ništa. Sve je okej, ali tako mislim,  znam ja njega, neće se oženiti. On hoće slobodu, voli to. Znaš kako može da ima ribu? Da bude sa njom, ali samo vikendom. On je imao veza koliko hoćeš. Voleo bih da se skrasi i tako to, a voleo bi i on dok ne izađe odatle. On samo da dobije lovu i njega niko živ neće videti - rekao je kroz smeh Nenad.

Iako tvrdi da ga poznaje najbolje od svih, a kaže da se Miki i Nadežda neće ostvariti kao par, mnogi su zaključili da je takmičar upravo zbog ljubavi izdao svog druga Baneta Čolaka sa kojim je mesecima provodio vreme u Zadruzi, a Nenad je obrazložio šta zapravo stoji iza svega toga.

Foto: RTV Pink

Pa desio se se*s, on je tamo osam meseci, svako normalan bi poludeo. Ma, koji Bane, on neće ni sa kim da se druži, ali oni to ne moraju da znaju, neće se nikome ni javiti. Ako hoće da se ženi, evo mi sutra spremamo svadbu u Kupinovu. To bi bilo ludilo, ja bih voleo. Ljudi su zvali, nudili se da pomognu oko svadbe, ja kažem: Ma bežite ljudi, nema ništa od toga - bio je siguran Mikijev brat.

Nakon svega što nam je Nenad otkrio, vratili smo se na temu o Nadeždi u pokušaju da saznamo ako bi se ljubav zaista dogodila između njih, da li bi se ukućanka snašla u Kupinovu, a on nam je samouvereno i do kraja potvrio da je nemoguće da će se to ikada desiti.

Ako njemu Nadežda odgovara, što da ne, ali neće nijedna izdržati u Kupinovu, pa ni ona. Možda se Nadežda u njega zaljubila, ja mislim. Vi ne znate Mikija, ljudi, šta vam je? Njemu je tamo dosadno. Ali svi smo za svadbu, to ne osporavam - rekao je Nenad.

K. Ristić

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

#Brat

#Miroslav Miki Đuričić

'