AKTUELNO

Od 19 časova uživaćete u vratolomijama koje su za vas pripremili Paja i ekipa.

Ne morate da brinete, ma šta ovog leta radili – emisija urbanog karaktera „Ne znam di teram“ vas neće napustiti. Paja i ekipa vredno su predhodnih meseci radili, ne bi li na velike ekrane doneli zabavu kakvu zaslužujete. Već ovog petka, možete petu nedelju za redom da uživate uz emisiju „Ne znam di teram“ o ekstremnim sportovima i ekstremnoj kulturi na RED TVu, premijerno od 19 časova.

Autor i voditelj emisije Miloš Pavlović, dobro znan kao Paja skejter, ali i Paja Kobazz mladima, ali i onima koji se tako osećaju spremio je novu avanturu, koja će biti pravo osveženje za vrele letnje večeri. 

Foto: Promo

Za sam početak Paja sa svojom ekipom daje nam da zavirimo u treći dan njihovog putovanja u Budimpeštu. Tu je neizostavna vožnja skejtom u skejt parku ispod mosta, a mogli smo da primetimo da kišica nije omela ove momke u njihovim vratolomijama.

Paja se vratio u 2022. godinu i 21. jun – kada je na njima svojstven način proslavljen Svetski dan skejtbordinga. Imaćemo priliku da vidimo takmičenje na Palasu, ali i šta su kao nagradu dobili najbolji vozači, kao i njihovu fenomenalnu vožnju.

Foto: Promo

Tu su i Ekstremne vesti, ali nećemo mnogo otkrivati, te je najbolje da u petak u emisiji „Ne znam di teram“ na RED TVu, u okviru tog segmenta, vidite šta se tu krčka.

Za kraj, tu je i Pajin izveštaj iz Zemuna, sa turnira Trojka iz bloka. Ovaj turnir postoji već čitavu deceniju, a sedam godina se održava u Zemunu. Tu se Miloš Pavlović pretvorio u DJ Kobazza i okupljenu masu zabavljao dobro izabranim bitovima.

Foto: Promo

Ne propustite emisiju o ekstremnim sportovima i ekstremnoj kulturi „Ne znam di teram“ na RED TVu. Ipak, za slučaj da se to desi – tu je reprizni termin u subotu u 13 časova. Neka vas vratolomije koje vidite inspirišu, ali ih ne isprobavajte sami kod kuće.

Autor: S.P.

#Biće sve u REDu

#NE ZNAM DI TERAM

#Paja Kobazz

#Red Tv