AKTUELNO

Nedeljna doza zdravog adrenalina.

Milslimo da je sada više nego jasno da znate gde treba da budete petkom u 19 časova. Na RED TVu emisija „Ne znam di teram“, koja prati ekstremne sportove i ekstremnu kulturu, definitivno je nešto što je domaće televizijsko nebo tražilo. Miloš Pavlović – poznatiji kao Paja skejter ili Paja Kobazz, autor i voditelj emisije „Ne znam di teram“ svakako se potrudio da već treću nedelju ljubiteljima urbane kulture da sadržaj koji će ih zabaviti na najbolji mogući način. Za slučaj da ste propustili emisiju „Ne znam di teram“ u premijernom terminu – tu je repriza subotom u 13 časova samo na RED TVu.

Foto: Promo

Naš najbolji domaći skejter, Paja Kobazz u trećoj emisiji „Ne znam di teram“ pripremio je gledaocima ekskluzivi izveštaj sa MONSTER SUPER TOURa u Budimpešti. Paja je pokazao i kako se popravlja skejt park u Beogradu sa svojom ekipom, ali i uz pomoć mladih naraštaja, a pokazao je i kako se zimuje na proleće na Staroj planini uz skije i snou bord.

Foto: Promo

Skejt park u Beogradu, kod Ušća, otvoren je davne 2008. godine. Sada je Paja rešio da sa svojom ekipom pravih znalaca i mladih entuzijasta, to sada već kultno mesto grada Beograda, sredi što je bolje moguće, koliko je u njihovoj moći. Paja se pohvalio kako već deceniju i po on i njegovi momci sami održavaju park, ali i da su dečica koja su ponudila svoju pomoć zlatna, a da su stariji se pobrinuli za najteže radove i da sve ide po planu.

Foto: Promo

Imaćemo priliku i da vidimo put Paje i ekipe ka Mađarskoj, a momci su tamo krenuli na MONSTER SUPER TOUR u Budimpešti. Tamo nas očekuje najjača skejt ekipa, koja se nije libila da pokaže koliko je vična vratolomijama. Posetili su i lokalni skejt šop, ne bi li bili u toku sa komšijama. Trikovi, druženje i vožnja kroz grad očekuju nas i u narednoj epizodi.

Foto: Promo

Ski centar Stara planina, bila je Pajin izbor za zimovanje na proleće. Prvi maj uz spuštanje snoubordom i skijama – svakako je nesvakidašnja, ali i odlična preporuka za sledeći prvi maj gledaocima RED TVa.

Ne propustite treću epizodu emisije „Ne znam di teram“ na RED TVu u petak u 19 časova. Repriza je u subotu u 13 časova, a vi se dobro pripremite – jer je ovo samo zagrevanje za sve što je Miloš Pavlović – aka Paja Kobazz sa svojom ekipom pripremio. Zdrava doza adrenalina najzad je sa nama.

Autor: S.P.

#Biće sve u REDu

#NE ZNAM DI TERAM

#Paja Kobazz

#Red Tv