AKTUELNO

Mladi umetnici najzad imaju svoju šansu.

Bioskop Odeon, nekada jedan od najposećenijih i najreprezentativnijih bioskopa u kom su se gledali aktuelni blok-basteri, upao je u decenijski san iz kog je Željko Mitrović rešio da ga probudi I pretvori u Teatar Odeon - digitalno pozorište, specijalizovano za mjuzikle. Tim povovodm Teatar Odeon raspisao je konkurs za prijem u stalni radni odnos stotinak mladih, talentovanih i pozitivnom energijom nadahnutih ljudi. Prvobitna ideja je bila da konkurs bude do juna, ali Željko Mitrović je objavio sjajne veste za sve mlade i talentovane umetnike.

"Izvinjavam se svima koji su konkurisali za zaposlenje u Teatru Odeon, imao sam neka sanitarna posla ovih dana, pa nisam stigao da okoncam konkurs, zato ću rezultate konkursa saopštiti prvog septembra i verujem da će broj zaposlenih biti veći od obećanog! Vidimo se uskoro LIVE!" - rekao je Mitrović na društvenoj mreži Instagram.

Da bi baš ti postao deo tima Teatra Odeon fakultet ili akademija nisu presudni – jedini uslovi jesu talenat, posvećenost, mnogo pozitivne i kreativne energije. Politička pripadnost i urgencija bilo koje vrste na ovom konkursu neće biti od pomoći, a da biste postali deo teatra Odeon , potrebno je samo da posaljete CV i Showreel vašeg rada na mail adresu: teatarodeon@gmail.com

Foto: Promo

Autor: S.P.

#1.septembar

#Konkurs

#Mjuzikl

#Teatar Odeon

#Željko Mitrović