AKTUELNO

U Zlatiborskoj ulici u Malom Mokrom Lugu otvoreno je novoizgrađeno dečje igralište koje su danas obišli predsednik Gradske opštine Zvezdara Vladan Jeremić, rukovodstvo Opštine i odbornici u Skupštini Gradske opštine Zvezdara.

Jeremić je ovom prilikom rekao da je ovo nastavak politike koju opština Zvezdara vodi već godinama unazad u smislu stvaranja prostora za igru najmlađih. On je najavio da će uskoro početi izgradnja dečjeg igrališta iza zdravstvene ambulante u ulici Nikole Grulovića u Velikom Mokrom Lugu.

Foto: GO Zvezdara

„Ovo igralište u Zlatiborskoj je jubilarno trideseto koje smo u protekle 4 godine izgradili ili renovirali na Zvezdari, najviše uz podršku Grada Beograda ali i iz donacija društveno odgovornih kompanija i sredstvima iz budžeta Opštine“, naglasio je Jeremić.

Foto: GO Zvezdara

Igralište je opremljeno rekvizitima za igru najmlađih, gumenom podlogom koja ih štiti od povreda pri padu i ograđeno radi njihove veće bezbednosti.

Foto: GO Zvezdara

Predsednik GO Zvezdara Vladan Jeremić obišao je danas i radove na uređenju Petog parkića i rekao da je zadovoljan dinamikom i dodao da će biti ispoštovan rok za završetak radova u ovom zvezdarskom parku koji je planiran za kraj septembra.