AKTUELNO

Svečani prijem za đake generacije zvezdarskih osnovnih i srednjih škola, njihove roditelje i direktore održan je u Svečanoj sali Gradske opštine Zvezdara.

Predsednik opštine Vladan Jeremić čestitao je učenicima generacije na izuzetnom uspehu koji su postigli uz obećanje da će Gradska opština Zvezdara i ubuduće promovisati i podržavati svaki ovakav uspeh, jer to nije samo lični uspeh učenika generacije i njihovih škola, već i uspeh koji ima težinu i udruštvenoj zajednici istakavši da će im opština pružati svaki vid pomoći u daljem školovanju.

Foto: GO Zvezdara

Novčane nagrade učenicima generacije zvezdarskih osnovnih i srednjih škola u iznosu od 20.000,00 dinara uručili su predsednik opštine i predsednik Skupštine Gradske opštine Zvezdara Vladan Jeremić i Aleksandar Eror sa saradnicima.

Foto: GO Zvezdara

Ovih dana će biti postavljeni i bilbordi sa fotografijama učenika generacije zvezdarskih osnovnih i srednjih škola na 10 lokacija širom Zvezdare, kao poruka svim mladim ljudima da je obrazovanje važno za njihovlični uspeh i napredak, ali i za društveni prosperitet.

Foto: GO Zvezdara

Svečanost je upotpunio nastupom na gitari nastavnik Bojan Ivanovskiiz Osnovne muzičke škole „Vladimir Đorđević“ .

Foto: GO Zvezdara