AKTUELNO

Gradska opština Zvezdara donirala je pet klima uređaja Bolnici za pedijatriju „Dr. Olga Popović-Dedijer“.

Predsednik Gradske opštine Zvezdara Vladan Jeremić rekao je da Opština nastavlja da pomaže zdravstvenim ustanovama na Zvezdari sa ciljem da se poboljšanju uslova lečenja građana Zvezdare.

Foto: Gozvezdara

„Gradska opština Zvezdara je pre mesec dana izdvojila sredstva iz budžeta i poklonila Domu zdravlja Zvezdara najmoderniji ultrazvučni kolor dopler aparat namenjen odeljenju ginekologije, u znak zahvalnosti za herojsku borbu koju medicinski radnici vode već godinu dana. Ovoga puta brinemo o najmlađim pacijentima i kupovinom klima uređaja nadamo se da ćemo im obezbediti bolje uslove tokom boravka u bolnici“, rekao je Jeremić.

Načelnik Bolnice za pedijatriju prim dr Vojislav Lekić zahvalio se na donaciji i istakao dugogodišnju dobru saradnju Opštine i KVC Zvezdara.

Foto: Gozvezdara

Bolnica za pedijatriju “Dr Olga Popović - Dedijer” osnovana je 1949., a od 1967. godine je u sastavu KBC Zvezdara. Bolnica funkcioniše kao Dečija bolnica sekundarnog nivoa, raspolaže kapacitetom od 40 postelja i zbrinjava decu sa različitim zdravstvenim problemima.

Autor: