AKTUELNO

Podela auto sedišta za bebe održana je u Opštini Zvezdara u prisustvu predsednika GO Zvezdara Vladana Jeremića, predsednika Skupštine GO Zvezdara Aleksandra Erora, zamenika predsednika GO Zvezdara Dragane Đurić, predstavnika rukovodstva Opštine i Marka Ikonića iz Sekretarijata za saobraćaj.

Predsednik GO Zvezdara Vladan Jeremić rekao je da je ovo šesta godina kako Opština Zvezdara realizuje ovu akciju čiji je cilj povećanje bezbednosti najmlađih stanovnika Zvezdare u saobraćaju i da je do sada u proteklom periodu podeljeno više od 2.000 autosedišta za bebe.

Foto: go zvezdara

-Nakon velikog interesovanja Zvezdaraca za konkurs koji je bio raspisan u martu i po kome je podeljeno 120 sedišta, doneta je odluka da iz budžeta Opštine budu izdvojena sredstva za nabavku još 144 sedišta. Svi građani koji su tokom trajanja konkursa predali zahtev i ispunjavaju uslove, dobiće auto sedište za svoje dete - rekao je Vladan Jeremić.

Foto: go zvezdara

Veći broj građana sa Zvezdare koji su došli da preuzmu auto sedište za svoje dete zahvalili su Opštini i njenom rukovodstvu na iskazanoj brizi za najmlađe i istakli da im ova akcija mnogo znači.

Foto: go zvezdara

#Bebe

#Zvezdara

#auto sedišta

#podela