AKTUELNO

Danas je u Skupštini Grada održana konferencija za medije povodom predstavljanja programa i formata Clouda ADA koji će se ove godine održati u drugaćijoj formi od one na koju smo navikli, shodno situaciji.

Cloud ADA se održava na tribinama kod sudijskog tornja na Adi Ciganliji, a koncept je u potpunosti prilagođen epidemiološkoj situaciji, u formi bara na otvorenom.

Tokom dva vikenda nastupiće najveća imena domaće rok i pop scene.

Program od 11. do 13. septembra posvećen je Beer Festu, dok je vikend od 18. do 20. rezervisan za izvođace Musik Weeka. 

Foto: Beograd.rs

Damir Handanović, direktor Cebefa je izjavio da je veoma uzbuđen sto Cebef, nakon onlajn prenosa koncerata, učestvuje  konačno  u organizaciji događaja kome će prisustvo publike, uz sve preventivne mere, biti moguće.

"Grad Beograd je dao podršku ovom događaju koji  obogaćuje turističku i kulturnu ponudu Beograda", istakao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić i dodao da se na ovakav način događaji organizuju širom Evrope.

Milenko Skarić, vlasnik Skymusica je govorio o programu manifestacije izrazivši da mu je drago što partnerski učestvuje u njemu zajedno sa Cebefom.

Ulaz na događaj je slobodan uz jednu konzumaciju, broj stolova i mesta je ograničen, uz obaveznu propisanu distancu između stolova i mesta za sedenje. Organizatori su CEBEF i Skymusic uz podršku Grada Beograda.

#Damir Handanović

#Goran Vesić