AKTUELNO

U jeku priprema za ovogodišnje izdanje Call of Duty igara, koje nas umesto u prošlost vodi u blisku budućnost, Activision se postarao da fanovi CoD: WWII imaju još novog sadržaja u narednom periodu.

Tako je na Gamescomu predstavljen Shadow War DLC koji sa sobom donosi tri nove multiplejer mape – Airship, Chancellery i Excavation – koje se nalaze na teritorijama kontrolisanim od strane sila osovine.

Osim mapa, tu je i nova misija u War Mode, Operation Arcane, koja nas vodu u laboratorije austrijskih planina sa ciljem krađe tajnih planova i uništenja te tajne baze.

Sledgehammer je odstupio od realizma sa novom misijom, pošto će u njoj igrači videti gomilu NLO letelica i imaće priliku da pucaju iz Tesla pištolja, piše Play.

Najbolja stvar koja dolazi sa poslednjom ekspanzijom je to što igrači koji je kupe mogu uživati u novom sadržaju sa svojim prijateljima koji nemaju Shadow War u vlasništvu, samo moraju biti vođe grupe.

Zbog ugovora o ekskluzivnosti koji su potpisali Activision i Sony, Shadow War DLC će od 28. avgusta postati dostupan samo za Playstation 4 igrače, a mesec dana kasnije će se pojaviti i na ostalim platformama.

#Call of Duty

'