AKTUELNO

Nakon nekoliko odlaganja i prebacivanja posla sa jedne kompanije na drugu, rad na psihološkoj horor avanturi Call of Cthulhu se konačno privodi kraju, tako da smo dobili i datum izlaska.

Ili bolje rečeno, “približni” datum izlaska – jesen ove godine. Na igri radi francuski Cyanide Studios, pod izdavačkim okriljem Focus Home Interactive. Ovaj provereni francuski duo nam je doneo solidan broj kvalitetnih naslova, tako da se pouzdamo da će i Call of Cthulhu da održi nivo i donese nam autentično lavkraftovsko iskustvo kakvo i očekujemo od ove igre.

Naslov kombinuje lagane RPG elemente sa atmosferom psihološke horor avanture, a tu je i istraživanje u duhu igara iz Šerlok Holms serijala. U igri smo u ulozi privatnog detektiva Edvarda Pirsa, koji je do juče verovao svojim instiktima, ali je splet događaja u novom slučaju na kome radio doveo do toga da više ne veruje ni svojim očima. Da li će uspeti da se izvuče iz potpunog ludila i reši slučaj? Ostaje nam da sačekamo da igra izađe i odigramo je kako bi saznali.

#Horor

#igrica

'