AKTUELNO

Elektroprivreda Srbije saopštila je danas da je pustila u rad mobilnu aplikaciju 'EPS Uvid u račun', preko koje domaćinstva i mali kupci imaju mogućnost da na mobilnom telefonu veoma jednostavno prate potrošnju električne energije, plate račune, provere mesečne zaduženja i uplate tri godine unazad, kao i da dobiju obaveštenja i ulože prigovor.

Mobilna aplikacija 'EPS Uvid u račun' dostupna je korisnicima na platformama 'iOS' i 'Android' i besplatno se može preuzeti na 'Google Play' i 'App Store' prodavnicama.

- Mobilna aplikacija je nastavak procesa digitalizacije usluga Elektroprivrede Srbije. To je važan korak u našem nastojanju da olakšamo kupcima kako pristup računu, tako i plaćanju. Istovremeno, broj korisnika našeg portala 'Uvid u račun' je u konstantnom porastu. Trenutno imamo više od 380.000 korisnika, što znači da građani sve više prepoznaju brojne benefite korišćenja takvih usluga - rekao je izvršni direktor za poslove snabdevanja u EPS Radovan Stanić.

Stanić je podsetio i da svako ko se opredeli da račun za električnu energiju dobija elektronskim putem, umesto u papirnoj formi, već od prvog narednog računa ostvaruje pravo na popust od 50 dinara.