AKTUELNO

Scena se pretvorila u bajku.

Marina Stanković na veliku scenu "Pinkovih zvezdica - All stars" izašla je treća po redu i otpevala pesmu "Iznad duge" iz čuvenog mjuzikla "Čarobnjak iz Oza".

Foto: TvPink Printscreen

Za vreme ovog nastupa velika scena se pretvorila u pravu bajku, a Marina je sve podsetila na pravu Diznijevu princezu.

Naježila sam se od glave do pete, prvo izborom pesme, odgovorila si na temu u svakom smislu, tako si egzotična... Ti si toliko sijala da sam jako malo videla sem tebe, ja sam samo u tebe gledala. Pevala si kao anđeo, hvala ti - rekla je razneženo Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Čarobna je bila, kao neki mafin, kolačić, sva vazduštasta. Ono što je zaista za pohvalu jeste ta divna kontrola glasa koju je fantastično izvela. Takav divan raspon izražajnosti, sve je bilo znalački, profesionalno, perfektno. Bravo - pohvalila ju je Leontina Vukomanović.

Foto: TvPink Printscreen

Svi članovi žirija složili su se da je ovaj nastup bio čaroban, a da je Stankovićeva neverovatno napredovala i postala prava pevačica.

Ukoliko ste propustili da pogledate ovaj sjajan nastup to možete učiniti u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Marina Stanković

#Pinkove zvezdice - All Stars

'