AKTUELNO

Ona je obavila ovaj zadatak na pravi način.

Tema večerašnje emisije "Pinkove zvezdice - All stars" je mjuzikl, a zvezdica koja ga je svakako odradila na najbolji mogući način je Ivana Dimkovski.

Foto: TvPink Printscreen

Ona se ovoga puta predstavila pod rednim brojem 11 i to pesmom "Singing in the Rain" iz istoimenog mjuzikla. Žiri je bio oduševljen ovim predivnim nastupom i za nju su imali samo reči hvale.

Ja sam oduševljena. Ovo je pravi mjuzikl, to je ono što smo očekivali od ove teme. Ti si pokazala i glasovne mogućnosti, glumu, pokazala si kada pevaš a kada karikiraš. Ja sam se stvarno oduševila, samo ovako nastavi. Svaka čast - rekla je Kristina Kija Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si jedna fantastična pevačica. Nijednom, koliko se sećam, nisi nikada dobila četvorku. Ti si jedan od dijamanata u kruni ovog šoua. Ovo je bilo izuzetno lepo. Meni ne moraš da pevaš ne znam koji raspon, meni je važno da vidim da je nešto milo i lepo i uradila si zadatak po mom ukusu - navela je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao ovaj performans pogledajte u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Ivana Dimitrovska

#Pinkove zvezdice - All Stars

'