AKTUELNO

Nedostajale su devojčice koje uzvikuju njegovo ime.

Jedan od glavnih šarmera iz prve sezone najgledanijeg muzičkog takmičenja u regionu, Igor Lazarević, predstavio se večeras u emisiji "Pinkove zvezdice - All stars" pesmom "I Just Called to Say I Love You" iz mjuzikla "The Woman in Red".

Foto: TvPink Printscreen

Žiri koji odlično poznaje ovog, sada već izgrađenog pevača, primetio je da nedostaju devojčice koje su u prethodnim sezonama uzvikivale njegovo ime iz publike.

Ti si pravi šmeker. Bio si u prvoj sezoni šmeker i ostao. Sada si već odrastao mladić, muškarac. Ovo je bilo veoma pitko - rekla je oduševljeno Kristina Kija Kockar.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam tebi verovala, ništa mi nije smetalo. Imaš predivnu boju glasa, jako si šarmantan i harizmatičan, imaš taj stav džekiranja. Scena voli ljude koji se malo prave važni, ali umereno, ne deluješ nadmeno. Volela bih da je pored tebe bila samo jedna devojka da možeš da napraviš neku konekciju, da mi osetimo tu ljubav. Ali svakako meni si ti super - navela je Nataša Bekvalac.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao ovaj fantastičan nastup pogledajte u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Igor Lazarević

#Pinkove zvezdice - All Stars

'