AKTUELNO

Njenom glasu ne mogu da nađu zamerku.

Jedna od omiljenih zvezdica prošle sezone, Teodora Marković, predstavila se večeras u "Pinkovim zvezdicama - All stars" deveta po redu sa pesmom "La La Land" iz istoimenog mjuzikla.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je sa sobom na sceni imala i plesnu grupu, koja je bila izuzetno zanimljiva članovima žirija, međutim mnogi su se složili da je taj prizor više ličio na "Gulivera u zemlji Liliputanaca".

U ovoj pesmi si pokazala šta sve možeš. Od nijansiranja, visokih niskih tonova, sve moguće boje si prošla u ovoj pesmi. Ovo je bilo odlično, ti si odlična pevačica. Znamo koliko si blistala ranije - naveo je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Tvom glasu i pevanju se nema šta zameriti. Samo mislim da nisi bila u mjuziklu, mislim da je ovu temu trebalo da se unesete i glumom i kostimom, nekim autentičnim fazonom po kom bi mi mogli da prepoznamo taj mjuzikl - rekla je Leontina Vukomanović.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao ovaj izuzetno zanimljiv nastup pogledajte u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Pinkove zvezdice - All Stars

#Teodora Marković

'