AKTUELNO

Provod za pamćenje.

Ljuba Stanković, pobednik četvrte sezone najgledanijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice", svojim glasom, harizmom i neizmernom umiljatošću osvojio je sve simpatije milionskog auditorijuma, te je stoga iz ovog muzičkog programa poneo najvredniju titulu.

Foto: Pink.rs

Ovaj talentovani mališan ima samo šest godina, a već je ostvario ogroman uspeh, a toliko toga ga još čeka na muzičkom polju. Iako, kako kaže, mnogo voli igračke, ono u čemu se odlično snalazi jeste muzika i u pevanju provodi najveći deo vremena.

Ljuba je tokom prethodne večeri uzeo mikrofon i zapevao na jednoj svadbi na molbu mladenaca. Prisutni gosti su bili oduševljeni vokalom koji poseduje ova Pinkova zvezdica, a njegovo izvođenje je bilo ispraćeno aplauzom.

Foto: TV Pink Printscreen

Kao što je poznato, Ljuba je vrlo slobodan dečak, pa je prilazio svima i družio se, ispunjavao muzičke želje gostima, a njegova umiljatost je obarala sa nogu, u jednom trenutku se čak pridružio ggostima i zaigrao kolo.

Pročitajte još: JELENA TOMAŠEVIĆ PONOSNA NA POBEDNIKA PINKOVIH ZVEZDICA: Ljuba mi je prirastao za srce od prve emisije, NAPUNIĆE ARENU JEDNOG DANA!

Sve to možete videti u donjim snimcima, koji se nalaze ispod teksta, a koji ni vas neće ostaviti ravnodušnima.

D. B.

#Ljuba Stanković

#Pinkove zvezdice

'