AKTUELNO

Ova Pinkova zvezdica otkrila svoje najlepše momente tokom takmičenja.

Najgledaniji muzički program za talentovane mališane "Pinkove zvezdice" je došao do same završnice. Naime, prošlog petka je održano finale ovog takmičenja, a njih desetoro je steklo počasnu titulu superfinalista.

Ljuba Stanković, šestogodišnji dečak je svojom harizmom, talentom osvojio srca milionskog auditorijuma, ali i žirija. On je svojim kvalitetima zaslužio da se nađe među superfinalistima, a sada nam je otkrio šta bi izdvojio kao najlepši momenat.

Foto: E-Stock/Rajko

Najlepše se osećam kada dobro otpevam i zabavim se i naravno, dobijem pohvale, pa se lepo osećam na sceni. Uvek može kad se nešto želi, a ja sam svoju želju ispunio time što sam došao dovde - rekao je Ljuba i dodao da nikada na sceni nije imao tremu i da će mu mnogo nedostajati ovo takmičenje i drugari koje je stekao.

Ovaj mališan je priznao da se na sceni Pinkovih zvezdica oseća kao kod kuće, a evo o čemu razmišlja nekoliko minuta pred sam nastup.

Uvek u stomaku osetim neko uzbuđenje. Ni o čemu ne razmišljam, samo jedva čekam da izađem na scenu - rekao je Ljuba i dodao koju bi pesmu prisvojio kao svoju:

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Ima više pesama koje bih poželeo da su moje. Voleo bih da prepevam pesmu "Bato" od Kaliopi, "Živim da te volim" i "Bez tebe me nema" od Saše Kovačevića - rekao je Ljuba.

Foto: TV Pink Printscreen

Petočlani žiri je za Ljubu uvek imao pohvale koje su mu prijale, pa je zbog toga donekle i očekivao da će se naći u superfinalu, a kada se to konačno i desilo, evo kako se on oseća.

Pa očekivao sam ovo i moram priznati da sam mnogo, mnogo srećan što sam došao do superfinala. Neopisiv osećaj - rekao je Ljuba ushićeno.

Foto: E-Stock/Rajko

Ukoliko je Ljuba vaš favorit i želite da ga vidite kao pobednika "Pinkovih zvezdica" u nastavku pogledajte kako možete glasati za njega.

- za Srbiju 16 na broj 3010

- za Crnu Goru 16 na broj 14664

- za Bosnu i Hercegovinu GLA(razmak)C16 na 091514402

- za Makedoniju GLA(razmak)C16 na 141345

- za Hrvatsku GLA(razmak)C16 na 666555

- za Sloveniju GLA(razmak)C16 na 3223

- za Austriju GLA(razmak)C16 na 0900506506

- za Nemačku GLA(razmak)C16 na 44144

- za Švajcarsku GLA(razmak)C16 na 9292

- za Norvešku GLA(razmak)C16 na 2098

- za Švedsku GLA(razmak)C16 na 72027

- za Dansku GLA(razmak)C16 na 1963

- za Australiju GLA(razmak)C16 na 19707799

Ljubin nastup ćete gledati u velikom superfinalu četvrte sezone "Pinkovih zvezdica" u petak 29. juna u 21 čas samo na TV Pink, a do tada se podsetite njegovog finalnog nastupa.

Pročitajte još: OVO ĆE BITI NAJVEĆI HIT IKADA! Severina i Ljuba Stanković UKRSTILI GLASOVE, internet odlepio zbog ovog dueta! (VIDEO)

D. B.

#Ljuba Stanković

#Pinkove zvezdice

'