separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

NEOPISIV OSEĆAJ! Ljuba Stanković PRESREĆAN zbog toga što je došao do SUPERFINALA: Ja sam svoju želju ispunio! (FOTO+VIDEO)


Ova Pinkova zvezdica otkrila svoje najlepše momente tokom takmičenja.


Najgledaniji muzički program za talentovane mališane "Pinkove zvezdice" je došao do same završnice. Naime, prošlog petka je održano finale ovog takmičenja, a njih desetoro je steklo počasnu titulu superfinalista. 

Ljuba Stanković, šestogodišnji dečak je svojom harizmom, talentom osvojio srca milionskog auditorijuma, ali i žirija. On je svojim kvalitetima zaslužio da se nađe među superfinalistima, a sada nam je otkrio šta bi izdvojio kao najlepši momenat. 

Autor: E-Stock/Rajko

Najlepše se osećam kada dobro otpevam i zabavim se i naravno, dobijem pohvale, pa se lepo osećam na sceni. Uvek može kad se nešto želi, a ja sam svoju želju ispunio time što sam došao dovde - rekao je Ljuba i dodao da nikada na sceni nije imao tremu i da će mu mnogo nedostajati ovo takmičenje i drugari koje je stekao. 

Ovaj mališan je priznao da se na sceni Pinkovih zvezdica oseća kao kod kuće, a evo o čemu razmišlja nekoliko minuta pred sam nastup. 

Uvek u stomaku osetim neko uzbuđenje. Ni o čemu ne razmišljam, samo jedva čekam da izađem na scenu - rekao je Ljuba i dodao koju bi pesmu prisvojio kao svoju: 

Autor: E-Stock/Katarina Mihajlović

Ima više pesama koje bih poželeo da su moje. Voleo bih da prepevam pesmu "Bato" od Kaliopi, "Živim da te volim" i "Bez tebe me nema" od Saše Kovačevića - rekao je Ljuba. 

Autor: TV Pink Printscreen

Petočlani žiri je za Ljubu uvek imao pohvale koje su mu prijale, pa je zbog toga donekle i očekivao da će se naći u superfinalu, a kada se to konačno i desilo, evo kako se on oseća. 

Pa očekivao sam ovo i moram priznati da sam mnogo, mnogo srećan što sam došao do superfinala. Neopisiv osećaj - rekao je Ljuba ushićeno. 

Autor: E-Stock/Rajko

Ukoliko je Ljuba vaš favorit i želite da ga vidite kao pobednika "Pinkovih zvezdica" u nastavku pogledajte kako možete glasati za njega.

- za Srbiju 16 na broj 3010  

- za Crnu Goru 16 na broj 14664  

- za Bosnu i Hercegovinu GLA(razmak)C16 na 091514402  

- za Makedoniju GLA(razmak)C16 na 141345  

- za Hrvatsku GLA(razmak)C16 na 666555  

- za Sloveniju GLA(razmak)C16 na 3223  

- za Austriju GLA(razmak)C16 na 0900506506  

- za Nemačku GLA(razmak)C16 na 44144  

- za Švajcarsku GLA(razmak)C16 na 9292  

- za Norvešku GLA(razmak)C16 na 2098  

- za Švedsku GLA(razmak)C16 na 72027  

- za Dansku GLA(razmak)C16 na 1963  

- za Australiju GLA(razmak)C16 na 19707799  

Ljubin nastup ćete gledati u velikom superfinalu četvrte sezone "Pinkovih zvezdica" u petak 29. juna u 21 čas samo na TV Pink, a do tada se podsetite njegovog finalnog nastupa.  

D. B. 

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti