AKTUELNO

Leonora je prezadovoljna svime što je pokazala i smatra da je veliki uspeh stići do finala "Pinkovih zvezdica".

U finalnoj emisiji četvrte sezone "Pinkovih zvezdica" prošlog petka predstavilo se 14 najboljih učesnika, ali je u superfinalu bilo mesta samo za desetoro. Svi takmičari su dali najbolje od sebe, a jedna od Zvezdica koje su u finalu napustile takmičenje je petnaestogodišnja Leonora Gaši.

Foto: E-Stock/Rajko

Nakon devet meseci borbe i više od deset fantastičnih nastupa, sa Leonorom smo sumirali utiske o njenom učešću.

Veoma sam zadovoljna što sam došla do finala, to je veliki uspeh . Presrećna sam jer je učestvovanje u 'Pinkovim zvezdicama' moj san i mnogo mi je drago da sam ga ispunila - rekla je Leonora na početku razgovora.

Ona je iz petka u petak svojim pevanjem impresionairala žiri i publiku širom regiona, a sada, nakon nastupa u finalnoj večeri kaže da nikad nije imala tremu.

Nikada nisam osetila strah na sceni, uvek sam osećala veliko uzbuđenje kad god bih izašla na scenu - kaže ova talentovana devojčica.

Foto: E-Stock/Rajko

Leonora nam je i otkrila šta se promenilo od njenog prvog nastupa pa do ovog u prvom finalu "Pinkovih zvezdica".

Promenilo se to što ne pevam samo Adel (smeh). I nadam se da sam smršala od prvog nastupa do sad - rekla je Leonora, koja je na svakom snimanju unosila pozitivnu energiju svojim drugarima.

Foto: E-Stock/Rajko

Sada kada je napustila takmičenje pitali smo je ko joj je favorit za pobedu, ali i sa kojom Zvezdicom bi snimila duetsku pesmu.

Što se tiče favorita, ne mogu nikog da izdvojim stvarno, jer su mi svi odlični. Što se tiče dueta, najsličnija mi je Mia Mustafa, tako da bih sa njom vrlo rado snimila pesmu - rekla je Leonora.

Foto: Instagram

Ona planira da nastavi da se bavi muzikom i da joj je učestvovanje u "Pinkovim zvezdicama" samo vetar u leđa za nastavak karijere, a otkrila nam je za koju pesmu, koja je već snimljena, bi volela da je njena.

Ima ih mnogo, i domaćih i stranih, ali to bi definitvno bila pesma 'Finesse', koju izvode Bruno Mars i Kardi Bi - rekla je Leonora.

Foto: E-Stock/Rajko

Za kraj, ova fenomenalna Zvezdica ispričala je koji joj je momenat bio najlepši u "Pinkovim zvezdicama".

Svi trenuci u 'Pinkovim zvezdicama' su mi prelepi, i prijateljstva koja sam stekla ovde i ovo veliko iskustvo, apsolutno sve mi je u ovom šou programu bilo prelepo - kaže je Leonora.

Foto: E-Stock/Katarina Mihajlović

Ostalo je još desetoro takmičara, zato ne propustite superfinale najgledanijeg šou programa na Balkanu, "Pinkove zvezdice", u petak 29. juna u 21 čas samo na TV Pink!

Autor: M. Đurović

#Leonora Gaši

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Televizija Pink

'