AKTUELNO

Gocu je takmičarka podsetila na filmsku divu.

Tara Vukmanović ima 11 godina i dolazi iz Bukovca. Ona se stručnom žiriju ''Pinkovih zvezdica'' večeras predstavila pesmom ''Upside down'' koju u originalu izvodi Paloma Fait.

Nakon što je završila sa izvedbom, Tara je dobila četiri stolice. Njoj glas nije dao samo Milan Stanković.

Foto: YouTube screenshot

- Bila je preslatka na bini, vesela je bila i to mi se jako svidelo. Videla sam da je napisala da joj se ovde sviđa odeća, šminka, društvo, ali i hrana - rekla je Jelena kroz smeh i dodala:

- Preslatka je. Međutim nije bilo precizno i to je presludilo da Milan ostane dole. Mislim da je ni ova pesma nije bila baš za tebe.

- Samo mi se nije svidelo. Možda je to do pesme, ali sigurno je da si jako trapavo to izvela. Samo izaberi drugu pesmu i ja sam siguran da će to biti bolje - rekao je Milan.

Foto: YouTube screenshot

- Ti meni izgledaš kao mala Elizabet Tejlor. Izgledaš kao mala filmska diva pedesetih. Sve su ti rekli Milan i Jelena, ali ima nešto jako bitno... Ova pesma je vrlo dosadna ovako otpevana. Sve se ponavlja. Ako ti ne napraviš neku inprovizaciju, to ni na šta ne liči. Ovo je za kabare pevačicu. Ali divna boja glasa, baš mi se dopalo - priznala je Goca.

- Ja sam ostala do samog kraja jer sam smatrala da je to za četvorku i da će se bar Milan podići. Ali kako on nije rešio da se podigne, ja sam jer smatram da nije za trojku - istakla je Leontina.

Foto: YouTube screenshot

- Meni nije bilo toliko loše sem par tih pogrešnih tonova. Složiću se sa Gocom da ti je pesma monotona. Imaš zaokruženu i finu boju glasa što u ovoj pesmi nismo mogli da čujemo. Sledeći put biraj nešto u čemu možeš to da pokažeš - savetovao je Sergej takmičarku.

Autor: B. Radonić

#Pinkove zvezdice

#Tara Vukomanović

'