AKTUELNO

Niko nije ostao imun na izvođenje najmlađeg takmičara "Pinkovih zvezdica".

U poslednjoj, petoj grupi, večeras su pevali: Relja Ćetković, Mario Krastev, Teodora Tara Stojanović i Ljuba Stanković.

Relja Ćetković iz Podgorice otpevao je hit Tonija Cetinskog "Od milijun žena".

Foto: TvPink Printscreen

Sergejev nećak, Relja Ćetković je jedan, sad bih već mogla da kažem, da je on jedan umetnik. Dok je pevao ja sam ga već videla u jednom "Il Divo" kvartetu. Mislim da ne grešim, a ja nikad ne grešim - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Mario Krastev iz Sofije za večeras je pripremio "Caruso" od Lusio Dala.

Foto: TvPink Printscreen

Neverovatno je koliko ti daš sebe u svakoj pesmi i koliko ti uvek izvučeš maksimum. Tako si i ovaj put. Izgovor je bio poprilično dobar. Jer sam ovu pesmu pevao, ne samo ja, nego smo je do sad čuli milion puta. Volim taj tvoj nastup teatralan. Svaka čast, bravo majstore - rekao je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

Teodora Tara Stojanović jedina je devojčica u ovoj grupi, a otpevala je "Cold Water" od Džastina Bibera.

Foto: TvPink Printscreen

Prvo da ti kažem da imaš dinamiku pevanja besprekornu. Neverovatno je kako ti osećaš pesmu, potpuno ti je isproduciran glas. Ali mislim da si izabrala pogrešnu pesmu. Mislim da je trebalo da izabereš pesmu gde ćeš moći bolje da otpevaš i koja tebi bolje leži. Niska ti je laga - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Najmlađi takmičar Ljuba Stanković otpevao je "Što te nema" od Jadranke Stojaković. Dok je on pevao, svi u studiju su plakali, a suze nisu mogli da sakriju ni članovi stručnog žirija.

Foto: TvPink Printscreen

Ljubo, ti si vanzemaljac. Ne mogu da ti objasnim koja su osećanja u meni prolazila. Kad si počeo, bilo je malo trapavo, a kad si se dočepao matrice, visina, ja ne znam gde je ovaj plafon, da li si ga oduvao. Prelepo, tvoj glas je prelep - rekla je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Moram da otkrijem i izvinim se svima, moja ćerka je došla tebe da čuje. Rekla je da savršeno pevaš - dodala je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Sa svih 50 poena direktno u polufinale prošao je Ljuba Stanković, kao i Mario Krastev sa 45 poena, a u duelu će se naći Teodora Tara Stojanović (36 poena) i Relja Ćetković (39 poena).

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#emisija

'