AKTUELNO

Nije im nimalo lako.

U četvrtoj grupi večeras pevali su Sara Simić, Luka Utvić, Ljiljana Plavšić i Dražen Baković.

Sara Simić predstavila se pesmom "Ako me voliš" od Line Pejovske.

Foto: TvPink Printscreen

Ju, ju, ju... Ja ne znam šta da kažem. Ti si pevala fantastično! Zaista mislim da je ovo jedna od tvojih najboljih nastupa. Toliko boja u tvom glasu, ništa nije bilo dosadno. Božanstvena si bila. Ono što mene najviše brine jeste ova grupa koja je neverovatna, svi ste fantastični. Saro, bila si božanstvena. Unapred vam se svima izvinjavam zbog glasanja, ne znam kako ćemo večeras sa ovom grupom. Divna si, obožavam te - priznala je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Luka Utvić iz Niša predstavio se hitom Frenka Sinatre "My way".

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je bilo nestvarno lepo i stvarno ova večerašnja grupa, kad vidim ko je iza tebe, ne znam kako ćemo da ocenimo. Ali hvala ti što si ovako divno pevao. Ti si nekako postao "classy" pevač, tako lepa boja, tako muževno, bravo - rekla je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Treća po redu u ovoj grupi pevala je Ljiljana Plavšić i to pesmu Selin Dion "Power of Love".

Foto: TvPink Printscreen

Meni je jako teško. Ovo je večeras borba titana, sve jača od jače grupe, a tako nekako nelogično raspoređeno, da je nama možda i najteže. Bila je super, bilo je jakih, snažnih tonova. Ali možda po mom mišljenju je trebalo da izabereš neku lakšu i tebi bolju pesmu - rekao je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

Poslednji u ovoj grupi predstavio se Dražen Baković sa pesmom "Sinovi tuge" od Adila.

Foto: TvPink Printscreen

Svaka ti čast! Baš sam prijatno iznenađen. Prošlog petka si bio u sličnom nekom fazonu, bio si miran, staložen, ali si pevao Tošeta. Ovde baš nemam šta da ti zamerim. Preemotivno, prelepo, čestitam ti prolazak u polufinale verovatno - rekao je Sale Tropiko.

Foto: TvPink Printscreen

U polufinale direktno su se plasirali Lukta Utvić(48 poena) i Dražen Baković(47 poena), a u duelu će se takmičiti Sara Simić(40 poena) i Ljilja Plavšić(35 poena).

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#emisija

'