AKTUELNO

Komplimenti na njegovo pevanje samo su se nizali.

Tomislav Božović iz Beograda otvorio je večerašnju emisiju pesmom Harija Mata Harija "Staromodan tip".

Tomislav ima 10 godina, a uspeo je i ovim svojim nastupom da oduševi žiri koji je njegov nastup nagradio peticom.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Imaš neverovatan šmekerski izraz i boju glasa, a i stav, to moram da primetim. Možda to nije bila prezahtevna pesma, gde si se raspevavao, ne znam ni ja koliko, ali si tako šmekerski to odradio da tebi aplaudiram - rekla je Ivana Peters.

Foto: TvPink Printscreen

- Imao je on ovde i prezahtevne pesme, pevao je "Show must go on". Znaš kako peva i zahtevne pesme! On je došao kao povratnik iz prošle sezone kada nije bio tako dobar. Ne znam, nešto se čudesno sa njim desilo. Božanstven si bio i večeras, super je bilo. Šteta što naš drug Hari nije tu da te vidi i čuje, ali nadam se da će videti. Evo pozdrav i za Harija jedan veliki - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

- Tako, je on (Hari Varešanović) bi sigurno bio ponosan da te čuje kako izvodiš ovu njegovu pesmu. Ti si izgradio jedno čvrsto i sigurno mesto sebi i svaki put kad ti nastupaš, mi sa nestrpljivošću čekamo da vidimo šta je to drugačije što ćeš ti ovde da predstaviš. Večeras si mali gospodin, a prošli put si bio božanstveni Fredi, večeras si Hari. Ali opet, u svemu tome si ti ti. Nikoga ne imitiraš. I to je tvoja najveća odlika da imaš tako prepoznatljivu i boju i pevanje i ponašanje na bini. Sve je bilo fantastično - pohvalila ga je Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#Tomislav Božović

'