AKTUELNO

Ne mogu da je se nagledaju i naslušaju!

Teodora Tara Stojanović iz Beograda u večerašnjoj emisiji "Pinkovih zvezdica" predstavila se numerom "For you" koju izvode Liam Pejn i Rita Ora, a uz sebe je na sceni imala i plesače, koji su ovaj nastup učinili još magičnijim.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je zasijala u prelepoj haljini, sa krunom na glavi, a bilo je za očekivati da će dobiti svih pet glasova žirija, jer je već poznato da ova takmičarka peva fantastično. Goci su ponovo zasuzile oči, ali ovog puta, čini se, od ponosa.

Foto: TvPink Printscreen

To je ta čarobnica naša koja zvuči kao da smo pustili CD koji je miksan mesec dana. Ti si zaista dete koje donosi trendovsku muziku i izvodi je na najbolji mogući način i zato sam ponosna što si kod nas - rekla je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Sve na tebi je umetnost, od toga kako si obučena, frizura, šta ti je to na glavi, želim da imam! Izgledaš kao da si došla sa Dolče i Gabana modne revije i ti si pogodila temu, tvoj glas je savršeno isproduciran, ja to ne umem da radim sa 25 godina iskustva - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Meni si ti neka moderna princeza, izašla iz bajke, došla ovde, nekako dostojanstvena, iznad zemlje. Nisi ovozemaljska. I kad pevaš, ti se isključiš, to mi se sviđa. Čini se da si samo u svojoj pesmi, muzici, glasu i to lebdi oko nas. To te čini jednim artistom i to je nemoguće ne primetiti - oduševljena je bila Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Teodorin nastup pogledajte u nastavku:

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice

#Teodora Tara Stojanović

'