AKTUELNO

Tomislav Božović otvorio je večerašnje izdanje "Pinkovih zvezdica".

Prvi koji je probio led u večerašnjoj epizodi emisije "Pinkove zvezdice" je Tomislav Božović, desetogodišnjak koji nam dolazi iz Beograda. On je još jednom pokazao da je veoma talentovan, a to je učinio izvodeći numeru "Stand by me", verziju koju izvodi Sil.

Foto: TvPink Printscreen

Njemu su već na prvim taktovima pesme podršku pružili Sergej Ćetković, Jelena Tomašević i Milan Stanković. Njima se u jednom trenutku pridružila i Goca Tržan, a zatim i Leontina, pa je to bio znak da je Toma sebi obezbedio prolazak u narednu fazu takmičenja.

Foto: TvPink Printscreen

Na ulasku u studio sretnem Tomu, sretnem Ljubu, ja pitam:"Šta je, je l' trema?", a mladi gospodin kaže:"Kakva trema, ja jedva čekam da izađem, da razbucam". Već ima stav i s pravom ga imaš jer si mnogo bolji nego u prošloj sezoni - rekao je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je sada novi Toma. Mi smo navikli da on kad izađe, sve pršti od energije, sada je bilo mirno, na momente malo jednolično, ali opet ne mogu da osporim tvoju predivnu boju glasa i držanje na sceni. Za početak jedna lepa petica - poručila mu je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Hoću da predložim Tomi da se vrati teatralnim, dramatičnim nastupima i pesmama jer mislim da tu dolaze do izražaja tvoji kvaliteti. Nadmaši svaki put sebe - savetovao ga je Milan.

Foto: Televizija Pink

Kako je izgledao Tomin nastup, pogledajte u nastavku:

Autor: N. Vujčić

#Pinkove zvezdice

#Tomislav Božović

'