AKTUELNO

Ovo je veliki kompliment.

Na samoj polovini večerašnje epizode "Pinkovih zvezdica" predstavila nam se Lana Vučenović, trinaestogodišnjakinja iz Beograda, koja nam je otpevala pesmu "Donna con te" Ane Okse.

Foto: TvPink Printscreen

Goca Tržan bila je dole sve vreme, ali je Milan Stanković naterao da ustane uz Leontininu pomoć. Goca je odmah priznala da bi ostala dole da Milan nije urgirao da ustane, a on se zapitao zašto.

Foto: TvPink Printscreen

Nije mi se dopalo. Nije bilo vešto. Intepretacija mi je bila klike - klake. Prepevavala si. Ispevavala si krajeve koje ne treba. Ali eto, dobila si pet na Milanove lepe oči - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Baš je bilo sve bajkovito i uživala sam dok sam vas gledala. Ti stvarno imaš neku neobičnu energiju dok pevaš. Na momente me podsetiš na Kaliopi, to je ta impostacija koja je poluopersko pevanje, a pola pop. Naravno, ona je majstor svog znata, a tebi će trebati da još radiš da budeš i ti to - rekla je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je bio težak zadatak za tebe, ali ti si mu dorasla, od početka do kraja. Meni ništa nije smetalo, čak si me i podsetila na Anu Oksu i ti si bila na visini zadatka - rekao je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

Lanin nastup pogledajte u nastavku:

Autor: N. Vujčić

#Lana Vučenović

#Pinkove zvezdice

'