AKTUELNO

Meni je ipak bilo dobro i bilo mi je za peticu, ali dobro, ja sam ovde gost, rekao je Marko Kon.

Teodora Stijepović iz Podgorice nakon Selme otpevala je još jednu pesmu Marije Šerifović. U pitanju je hit "U nedelju",  a ova talentovana takmičarka dobila je četiri glasa te će još jednom imati prilike da peva u baražnom delu emisije.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Leontina je autor ove pesme i teksta i izmislila je sve to tako da mislim da je to bilo klimavo, da nisi otpevala po njenim standardima. U momentima si se davila sa pesmom. Tako da za peticu nije bilo svakako - rekao je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam stekao utisak što se tih refrena tiče, kao da se plaši refrena. Kao da se malo ukočiš i povučeš i umesto da pustiš još više glasa, kao da se vraćaš i svoju sigurnu zonu. Tako da kada dođe refren i kada najviše treba da osetimo to cepanje i jauk u pesmi, on izostane. Falilo mi je malo te dodatne snage, u strofi je bilo fantastično. Meni je ipak bilo dobro i bilo mi je za peticu, ali dobro, ja sam ovde gost - rekao je Marko Kon.

Foto: TvPink Printscreen

- Meni je bilo lepo, solidno. Strofe su bile lepe, ali u refrenu kao da povlačiš ručnu. Ne znam da li je to iz straha, ali je neosnovan taj strah. To treba da puca u refrenu. Potrudi se da malo više pustiš sebe iz same sebe - rekla je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#Teodora Stijepović

'