AKTUELNO

Žiri je oduševljen ovom interpretacijom.

Miljenik devojčica Luka Utvić za ovaj četvrti krug odabrao je pesmu "Magdalena" Olivera Dragojevića. Žiri nije krio oduševljenje njegovim pevanjem i zasluženo je dobio svih pet glasova, pa se direktno plasirao u dalje takmičenje.

Foto: TvPink Printscreen

Joj, što volim ovu pesmu! Idemo, care - viknuo je Milan Stanković koji je dao svoj glas na prve taktove ove pesme.
Kakva izvedba, neverovatno! Znaš li koliko si puta bolji nego u prošloj sezoni? Jedno 100 puta! Tvoj glas je dobio i dubinu i širinu i visinu, prozračnost... Luka, evo ruka - rekao je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ne znam da li je on nekada išta lepše otpevao nego ovo večeras. Ja mislim da je ovo tvoja najbolja interpretacija do sada! Uživala sam! Toliko ti je lepa boja glasa, zrela, toliko emotivno pevaš, muzikalno, sve si dobio što nisi imao u prethodnoj sezoni. Hvala ti što si došao ponovo - rekla je Jelena kojoj su zasule oči tokom Lukinog nastupa.

Foto: TvPink Printscreen

- Vidi, ti si ozbiljan pevač! Odgovorno stojim iza toga, ti si ozbiljan pevač. Prošle godine je ovu pesmu otpevao Roko, na svoj način. Ali ova tvoja interpretacija je sveobuhvatna. Ti se ničime nisi trudio da nas impresioniraš, a bilo je predivno. Ja ne znam da li pevač ovo može bolje da otpeva - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Luka Utvić

#Pinkove zvezdice

'