AKTUELNO

Sjajan početak emisije uz rok baladu.

Privilegiju da otvori ovo veče dobio je desetogodišnji Tomislav Božović iz Beograda. Toma je ovog puta izabrao hit grupe Aerosmit "I don't want to miss a thing". Već na samom početku pesme, i pre nego što je zapevao, ovaj takmičar dobio je glas od Sergeja Ćetkovića i Goce Tržan, a do kraja im se priključio i ostatak žirija, pa je Tomislav sa svih pet glasova prošao direktno u peti krug.

Foto: TvPink Printscreen

Mili Toma, petica k'o vrata! Koliko god da ti je preskakalo ono nešto što ti je preskočilo, veruj mi da si ti pokazao u svakom pojedinačnom stihu da ti je muzikalnost izvanredna. Toliko toga ima u tebi, takav divan "drajv", toliko sve treperi. To sam ti rekla od kad si se vratio, toliko imaš energije, često smo prigovarali deci kad pevaju balade da je beživotno, kod tebe je sve samo ne beživotno. Pozdravljam i to što si se uključio i u neke druge vode, više nisi samo pevač, sad radiš i na sinhronizaciji crtanih filmova i to je jedna jako lepa stvar  - rekla je Leontina Vukomanović.

Foto: TvPink Printscreen

- Tomo, ti stvarno uvek zaslužuješ baš visoke ocene, zato što nam, pored svog pevanja, daješ i glume, ubediš nas u to. Uvek uđeš u ulogu do kraja, izanaliziraš šta je tu ključno, umeš da nam to doneseš. Svaka čast za večerašnji nastup - pohvalio ga je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

- Izabrao si jednu od najlepših rok balada, po mom ukusu. Aerosmit je jedan od najautentičnijih bendova, još iz sedamdesetih godina. Mnogo je teško pevati ovu pesmu, a ti si je doneo na svoj način. Moram da priznam da je meni malo falilo tog "drajva", naročito u strofama. Nemam nikakvu spektakularnu zamerku, bilo je super. Vodi računa kod ovakvih žanrova - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

'