AKTUELNO

Toliko lepo vladaš tim strofama gde moraš da budeš izražajna, gde moraš da se utišaš, to mi se izuzetno dopalo, tako da samo nastavi ovako, rekla je Goca.

Prva u večerašnjoj emisiji na ružičastoj sceni predstavila se Isidora Begović iz Banja Luke. Isidora ima 14 godina i otpevala je pesmu "Vlak", verziju koju je otpevala Aleksandra Radović. Žiri nije imao dilemu kada je ova takmičarka u pitanju već je sa svih pet glasova prošla direktno u drugi krug.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Ovo je prvi krug, ali sasvim je jasno i dovoljno smo čuli da je stvarno petica. Jasno je da ti zaslužuješ da ideš dalje, očekujemo od tebe ko zna šta još, da smisliš, spremiš  ma vremena da ti smisliš, spremiš i daš nam tu, tako da, odlična si bila - rekao je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

- Odličan ti je glas, vrlo ga spretno koristiš. Iako pevaš pod punim glasom, lepo ti je postavljen glas. Fantastično - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Meni se dopalo to. Toliko lepo vladaš tim strofama gde moraš da budeš izražajna, gde moraš da se utišaš, to mi se izuzetno dopalo, tako da samo nastavi ovako! Ono što će ti trebati u nastavku takmičenja je jedna izražajnost, emotivnost, da se ne bojiš. Ovo je sada bilo sjajno, a mislim da možeš da budeš izvanredna - rekla je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

Svi članovi žirija saglasni su da je Isidora sjajno otpevala ovu pesmu, a kako je zvučala prva takmičarka u večerašnjoj emisiji, pogledajte u nastavku.

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#emisija

'