AKTUELNO

Prvo da te pohvalim zato što Ejmi Vajnhaus nije tako lako otpevati, rekao je Milan Stanković.

U večerašnjoj emisiji led je probila dvanaestogodišnja Anja Spasić iz Novog Sada. Ona se na velelepnoj sceni "Pinkovih zvezdica" predstavila pesmom Ejmi Vajnhaus "Back to black" i već sada pobrala simpatije žirija i publike u studiju. Anja je dobila svih pet glasova žirija i publika će imati priliku da uživa u njenom glasu i u drugom krugu.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Prvo da te pohvalim zato što Ejmi Vajnhaus nije tako lako otpevati. Moraš da imaš i izraz i neku zrelost, neku emociju i stvarno moraš da budeš ili "blue" ili "black" da bi to iznela na pravi način. Hvalili smo dole tvoje pevanje, mislim da si samo malo troma, ali jedna od najboljih interpretacija Ejmi Vajnhaus - rekao je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

Sa Milanom su se složili i ostali članovi žirija.

Dobrodošla, Anja! Čuje se da ti imaš fantastičnu boju glasa, da vežbaš pevanje i da tebi to ide. Izuzetno si lepa devojčica. Moraš da se opustiš, okej, prvi je put, ali se opusti na sceni, slobodno. Ne imitiraj pevača kog pevaš. Ovde si pokušavala da imitiraš Ejmine fore. To je fenomenalno i vrlo si to dobro uradila, zaista jer ovo je izuzetno teško za otpevati. Ali nemoj to na uštrb te tromosti - posavetovala ju je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

- Meni je najupečatljivija njena boja glasa koja je zaista predivna i miluje mi uši dok te slušam. To mi se najviše dopalo. I slažem se, treba malo više da se opustiš, da budeš prodorna kada pevaš. Nema veze što ovde nemamo veliki raspon, ali ima prostora za prodornost. A imaš glasa, tako da se malo opusti i pokaži nam šta znaš - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je zvučala prva takmičarka večeras, poslušajte u nastavku.

Autor: J. V.

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#emisija

'