AKTUELNO

Prošlo je tri godine nakon što se takmičila na Pinku.

Učesnica prve sezone najgledanijeg muzičkog takmičenja ''Pinkove zvezdice'', Lena Stamenković, ostavila je veliki pečat svojim sjajnim interpretacijama, a na internetu se i dalje preslušavaju njena izvođenja pesama ''Počnimo ljubav iz početka'', ''Bonito'', ''Đelem đelem'', ''Što učinila si ti'' i druge.

Foto: TvPink Printscreen

Lena je već posle svog prvog pojavljivanja na Televiziji Pink pobrala simpatije žirija i publika, a posle takmičenja u ''Pinkovim zvezdicama'' predstavljala je našu zemlju na Dečijoj pesmi Evrovizije.

Pinkova zvezdica jednom prilikom za Pink.rs otkrila je kako se provela na Dečijoj pesmi Evrovizije i istakla da joj je san da našu zemlju predstavlja i na pravoj Evroviziji.

Foto: TvPink Printscreen

- To mi je san, stvarno. Sa druge strane, ja sam već predstavljala našu zemlju i možda treba još nekom dati šansu. Prošle godine su mi rekli da uživam u svemu jer jako brzo prođe vreme. Lepo je iskustvo, lepo je doživeti sve to - rekla je Lena.

Nedavno je članica žirija ''Pinkovih zvezdica'', Goca Tržan srela Lenu i ni ona je nije prepoznala. Talentovana devojčica je porasla i mnogo se promenila.

- Ako je ne prepoznajete, razumem vas, jer je ni ja nisam prepoznala. Porasla je, divna i talentovana devojčica i biće moj gost večeras na koncertu u Zaječaru. Imam tremu - napisala je Goca pored fotografije sa Lenom.

Autor: Pink.rs

#Goca Tržan

#Lena Stamenković

#Pinkove zvezdice

'