AKTUELNO

Ti si moja miljenica od prvog dana! Zaista svim srcem navijam za tebe. Mnogo je dece pevalo ovu pesmu, ali niko kao ti večeras, rekla je Goca.

Još jedna superfinalistkinja koja dolazi iz Crne Gore je četrnaestogodišnja Lorena Janković. Svojim čarobnim glasom i anđeoskom lepotom ova takmičarka očarala je publiku iz regiona, kao i članove žirija koji su njene nastupe ocenjivali najvišim ocenama.

Fenomenalna Lorena i nakon prvog peseka predstavila se na ružičastoj sceni "Pinkovih zvezdica" spletom pesmama "Ego", "Worth it", "Let me love you", "La mordidita".

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Najbolji provod je večeras ovde. Ti si zaista vrlo interesantna devojčica. Ne znam šta više da ti kažem, što do sad nisam. Meni za oko zapadne tvoj izraz lica i ta sugestivnost! Ti si vrlo sugestivna i ubediš nas u sve što radiš i ja ti na tome čestitamo - rekla je Goca.

Za superfinale Lorena je izabrala pesmu članice žirija Jelene Tomašević "Okeani", a uspela je i ovaj put da opravda očekivanja članova žirija.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Lorena, baš si me obradovala! Ovo je prvi put da je ovu pesmu otpevala zrela devojčica i uživala sam! Ti si zaista ovde najviše prošarala što se tiče žanrova i pokazala si nam da si maestralna - rekla je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

- Danas zaista publika ne bira jednu! Pinkovu zvezdicu"! Mi smo izabrali 11 Zvezdica! I ja sam za to da žiri dodeli neke nagrade jer neki takmičari su zaista van konkurencije! Dakle, Lorena, specijalan "Gran Pri" ide u Crnu Goru - rekla je Leontina.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si moja miljenica od prvog dana! Zaista svim srcem navijam za tebe. Mnogo je dece pevalo ovu pesmu, ali niko kao ti večeras. Meni se to jako dopalo, jer je zvučalo kao je tvoja pesma. Svim srcem navijam za tebe - rekla je Goca.

Pročitajte još: ŠAKIRA BI JOJ APLAUDIRALA, a žiri u Pinkovim zvezdicama više nema REČI KOJIMA BI OPISALI Lorenu! (VIDEO)

Ukoliko je Lorena Janković vaš favorit, njen redni broj je 11, a kako možete da glasate za nju, pogledajte u nastavku:

Foto: Promo

Autor: J. Vučić

#Lorena Janković

#Pinkove zvezdice

#Superfinale

#emisija

'