AKTUELNO

Bila si fenomelna! Svaki tvoj nastup ima uzlaznu putanju i ti ćeš biti zvezda, rekao je Sergej.

Superfinalistkinja iz Beograda koja je već na samom početku pokazala da je rođena za scenu jeste i dvanaestogodišnja Bojana Radovanović. Ona se u prvom krugu na sceni "Pinkovih zvezdica" pojavila na hoverbordu, a prema rečima žirija, od početka takmičenja Bojana je mnogo napredovala i svoje pevanje dovela do savršenstva.

Ona je prvo otpevala miks pesama "Tek je 12 sati", "Žurka", "Sve bih dala da znam" od grupa "E. T." i "Dobar loš zao". Bojana prva takmičarka koja je kombinovala pesme, a svojim večerašnjim miksom oduševila je publiku u studiju u Šimanovcima.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Bravo, Boko! Svaka čast! Hvala ti što si nas vratila u devedesete godine, kad sam ja bio kralj diskoteka. Ti si bila na visini pevačkog zadatka, sve je bilo lepo, čarobno, šareno - rekao je Sale.

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: IMA VRHUNSKI KOSTIM I KACIGU! Bojana je svojom pesmom ODALA POČAST Gagi Nikoliću (VIDEO)

- Boka je kao naša zvončica radilica, ona je jedna vrednica koja svaki svoj nastup osmisli do detalja. Ovo je bio kao nastup sa MTV- a. Želim ti svu sreću večeras - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Samo je nebo granica! Bila si fenomelna! Svaki tvoj nastup ima uzlaznu putanju i ti ćeš biti zvezda - rekao je Sergej.

Ukoliko je Bojana Radovanović vaš favorit, njen redni broj je 5, a kako možete da glasate za nju, pogledajte u nastavku:

Foto: Promo

Autor: J. Vučić

#Bojana Radovanović

#Pinkove zvezdice

#Superfinale

#emisija

'