AKTUELNO

Neko ko je rođen za televiziju i šou, to je definitivno Katarina. Fenomenalno, bravo, rekao je Sergej.

Jedanaestogodišnja Katarina Radulović iz Podgorice je svojim spekakularnim nastupima u "Pinkovim zvezdicama" pokazala da je spremna za svetsku scenu. Ona je večeras otpevala "Računajte na nas" od Đoleta Balaševića i pokazala da joj i nešto drugačija vrsta muzike odlično leži.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je veličanstvena kao i uvek! Tako je originalna u odabiru pesama i u nastupu! Ovo je bilo tako drugačije od svega. Navikli smo od tebe da doživimo malu predstavu na sceni, a tako je bilo i večeras - rekla je Jelena.

- Od prvog dana ona je sama za sebe predstava! Neko ko je rođen za televiziju i šou, to je definitivno Katarina. Fenomenalno, bravo - rekao je Sergej.

Ja gajim veliko poštovanje prema petokraki i uniformi. Nažalost, deca danas uče neke druge stvari i više ne brane domovinu. Ti si nas podsetila da decu ponovo naučimo nečemu što smo zaboravili. Ja moram da kažem da je naša glumica Branka Katić bila moj vodnik i mi smo poštovali sve te starije devojčice koje su nam bile autoritet  - rekla je Goca.

Ukoliko je Katarina Radulović vaš favorit, njen redni broj je 12, a kako možete da glasate za nju, pogledajte u nastavku:

Foto: Pink.rs

Pročitajte još: VEČERAS JE ONA POBEDNICA: Katarina se pokazala U DRUGOM SVETLU, žiri ZANEMEO! (VIDEO)

Autor: J. Vučić

#Katarina Radulović

#Pinkove zvezdice

#emisija

'