AKTUELNO

Ja se ne slažem sa Gocom jer je meni ovo bilo pevački baš za pet. Mi smo sada prisustvovali ozbiljnoj magiji gde ona dok peva apsolutno drži i vuče konce sve vreme, rekla je Leontina.

Nakon tri sjajna nastupa i tri takmičarke koje su dobile svih pet glasova, na sceni "Pinkovih zvezdica" predstavila se Lara Božinović sa pesmom "Korake ti znam" Maje Sar. Lara je dobila četiri glasa žirija jer Goca nije podigla svoju stolicu. Zbog toga su je kolege iskritikovale jer su bili oduševljeni kompletnim Larinim nastupom.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Nemojte molim vas, ljudi. Ovo ne može da se poredi sa prethodnim interpretacijama. I ja nju mnogo volim, ali bilo je neprecizno, nevešto. Ukrasi su bili nedovršeni. Ovo je, sunce moje, prejaka pesma za tebe. Bilo je božanstvenih momenata, kada si ti stvarno imala lepu artikulaciju. Ali onda dođe deo za koji ti nisi pevački dorasla. Ali svim srcem navijam za tebe jer mislim da si beskrajno interesantna i zabavna - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Ja se ne slažem sa Gocom jer je meni ovo bilo pevački baš za pet. Mi smo sada prisustvovali ozbiljnoj magiji gde ona dok peva apsolutno drži i vuče konce sve vreme, bez obzira na to što je Goca sve vreme dole. I imala je taj scenski pokret gde je bila čarobna i objašnjavala. I što je najbitnije, ispričala je celu priču od početka do kraja. Jeste ogroman zalogaj, ali te kombinacije vlaha i punog glasa u jednom stihu, meni je ova interpretacija za pet - rekla je Leontina.

Foto: TV Pink Printscreen

- Bilo je čarobno, zaista! Ti si izvela magiju. Nikad nije ovako nešto kompleksno donela. Bilo je kao da me sve vreme uspavljuješ, šapućeš mi sve vreme. Svaka ti čast, ministarkice naša draga - rekao je Sale.

Foto: TV Pink Printscreen

Jelena Tomašević je delila mišljenje sa Gocom da je Lara otpevala za četvorku, dok je Sergej istakao da je Larin nastup bio magičan i za 100, a ne za 10.

Autor: J. Vučić

#Lara Božinović

#Pinkove zvezdice

#emisija

'