AKTUELNO

Iako je žiri mislio da je ona ledena kraljica, Mila je večeras pokazala i emocije koje su mnoge iznenadile.

Mila Stamenović u večerašnjoj emisiji ''Pinkovih zvezdica'' predstavila se pesmom ''Never Forget You'' Sare Larson. Žiri je na samom početku bio strog, pa je takmičarka dobila četiri glasa, jer Leontina nije podigla svoju stolicu.

Foto: TvPink Printscreen

- Utisak mi nije bio spektakularan. Nedostajalo mi je angažovanosti u ovoj pesmi. Ti imaš divan zdrav glas. Meni se to sviđa. Kod tebe je bilo suviše matematički i sve je bilo mnogo očekivano. Nedostajalo mi je da bude to malo ''začinjeno'' - istakla je Leontina.

- Meni se generalno dopalo. Imala si lepih momentara, ali na početku si bila nesigurna. Taj flah... To je zbog toga što ne otvaraš usta lepo. Ne prilepljuj usne na zube. Kako si se približavala kraju bila si bolja, ali slažem se sa Leontinom i svim što ti ona rekla - kazala je Goca.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja ne bih rekla da je nevešto, nego mi je falilo emocija. Ti si dosta napredovala od početka ove emisije. Ovde je falilo da nam nešto doneseš i gestikulacijom. Samo malo opuštenije pevaj jer stojiš i hladna si i mi ti zbog toga neverujemo - objasnio je Sale.

Foto: TvPink Printscreen

- Sve stoji što su ti rekle moje kolege. Ja mislim da je samo do izbora pesme. Ova pesma je prelepa, ali je za slušanje u automobilu. Mislim da je samo do toga. Ova pesma ne pruža prostor da se ti iskažeš potpuno. Navijamo za tene jer ti si jedna dušica preslatka - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

- Slažem se sa njima. Već smo u kojem krugu da bismo razgovarali o tehnici pevanja. Ne biste vi bili ovde da tehnički ne znate da pevate dobro. Tehnički je ovo bilo okej, prijalo mi je, ali ralno nije bilo za pet - zaključio je Sergej.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga na scenu su izašli njeni drugari i takmičari sa tortom, a žiri je počeo da peva rođendansku pesmicu. Mila se zbog ovog gesta rasplakala na sceni.

- Ako želiš da prođeš u baražu, daj tortu žiriju. Raspitaj se ko je predsednik večeras i njemu daj najveće parče - našalila se Marijana Mićić.

Autor: B. Radonić

#Mila Stamenović

#Pinkove zvezdice

'