AKTUELNO

Tatjana, meni je samo ostalo da kada postaneš zvezda u Španiji ili u Portugaliji da nas se setiš i da nam pošalješ karte - rekla je Jelena Tomašević.

Tatjana Savatić večeras u ''Pinkovim zvezdicama'' nastupila je s pesmom ''Madrugadas'', koju u originalu izvdi Luz Casal. Ona je oduševila žiri i dobila svih pet, a potom prošla u dalje takmičenje.

Foto: TvPink Printscreen

- Ja ne znam, da li ti to učiš španski? Akcenat je savršen. Ovo je bilo odlično i muzički i scenski. Prvi put sad gledam nastupe i prisećam se koliko je Dance Fectory odlična družina. Sve pohvale - kazao je Milan Stanković.

Foto: TvPink Printscreen

- Mi smo već u prošloj emisiji napravili neke standarde. Kad počne ovakva emisija, ovakav šou, kao da sam gledala neki film sa savršenom fotografijom. Plesači su te ispratili tako da si ti izgledala kao svetka zvezda. Veliki glas i ta dramatičnost koju imaš u glas i izraz lica te je potpuno ispratio u svemu onome što si ti otpevala - dodala je Leontina.

- Predivno otpevana pesma. Moraćeš da pogledaš svoj nastup, da vidiš kako to izgleda sa plasečima. Ko je igrao sad? Beše brat i sestra - zanimalo je Saleta.

Foto: TvPink Printscreen

- Ne znam, možda da zove ekipu DNK da utvrde - našalio se Sergej.

- Tatjana, meni je samo ostalo da kada postaneš zvezda u Španiji ili u Portugaliji da nas se setiš i da nam pošalješ karte i avion i užinu - poručila je Jelena takmičarki i dodala da je uživala u njenoj interpretaciji.

Foto: TvPink Printscreen

- Samo je pratim ovih zadnjih par emisija, kada je krenula ovaj špansko-portugalski pravac. Moram da zamolim publiku za jedan aplauz zbog celog ovog nastupa i ekipe iz Dance Fectory-ja - kazao je Sergej.

Autor: B. Radonić

#Pinkove zvezdice

#Tatjana Savatić

'