AKTUELNO

Žiri nije mogao da donese drugačiju odluku, ali će se u sledećoj emisiji pravila malo izmeniti.

U sedmom krugu "Pinkovih zvezdica" večeras je publika imala priliku da uživa u sjajnim nastupima talentovanih mališana. Članovi stručnog žirija imali su reči hvale za sve takmičare i primetili su da su večeras svi bili odlični i da su to bili njihovi najbolji nastupi do sada.

Foto: TvPink Printscreen

Sa svih pet glasova direktno u dalje takmičenje prošli su: Mila Stamenović, Valentina Stojanović, Ema Simonović, Bojana Radovanović, Komnen Vuković, Adriana Salahović, Mina Blažev, David Marković, Lorena Janković, Jovana Radonić i Roko Blažević.

A u baražnom delu emisije pevale su Aiša Kamešničanin i Dragana Jovanovska.

Foto: TvPink Printscreen

Draga Marijana, odlučili smo da ti imaš ozbiljan duel sa Gordanom Tržan da vidimo ko ne ide dalje. Evo pošto je Goca predsednik žirija, ona će reći - rekla je Leontina.

- S obzirom na to da nam je bilo izuzetno teško pošto mislim da su bile izuzetno blizu. Aiša je imala objektivan problem i na nju je to tako uticalo kako je uticalo, tako da ćemo ih pustiti obe da prođu - rekla je Goca i objasnila da će u sledećoj emisiji kad ova grupa bude, dva takmičara napustiti "Pinkove zvezdice".

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: J. Vučić

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#emisija

'