AKTUELNO

Bravo za izbor pesme, a mnogo si i napredovala od kad si se pojavila. Navijam svim srcem za tebe, rekla je Goca Tržan.

Mila Stamenović je probila led u večerašnjoj emisiji "Pinkovih zvezdica". Mila je otpevala "Heal the world" od Majkla Džeksona i oduševila članove stručnog žirija. Ona je sa svih pet glasova prošla direktno u dalje takmičenje.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Bravo, ovo je zaslužena petica! Mnogo mi je drago što si poslušala svog brata i otpevala ovu pesmu zato što je ovo jedna od najlepših pesama sa porukom 20. veka. Majkl Džekson je tačno znao šta je trebalo da kaže. Mnogo ti je lepo legla ova pesma i dovoljno je ozbiljna, a takođe i dovoljno dečija. Ovo je baš lepa pesma za ovaj šou. Bravo za izbor pesme, a mnogo si i napredovala od kad si se pojavila. Navijam svim srcem za tebe - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

I ostali članovi žirija bili su saglasni sa Gocom Tržan, te su komplimeni za Milin nastup samo pristizali.

Ovo je jedna od retkih pesama koje ja znam do reči do reči zato što je na repertoaru hora "Čarolija". Ovu pesmu često izvodimo zato što je pesma sa porukom, a ti si tu poruku donela nekako moćno! Pogotovo kada si krenula u modulaciju, takav glas koji je izleteo iz tebe i koji je odjedanput ceo ovaj prostor okružio. Bilo je neverovatno slušati, a Boga mi i gledati u Gocine trepavice pošto su joj suzice krenule - rekla je Leontina.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: PRINCEZA Pinkovih zvezdica: Sergej PREDVIDEO Mili SUPERFINALE! (VIDEO)

- Baš si lepo pevala, mnogo si napredovala i predivno je što si izabrala ovu pesmu koja ti je baš legla i baš ti je po meri. Sve  u svemu, lepo kao celina je bilo slušati tebe i gledati tvoje drugare iz "Dens fektorija" - rekao je Sale Cvetković.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. Vučić

#Goca Tržan

#Mila Stamenović

#Pinkove zvezdice

#Takmičarka

#Takmičenje

#emisija

'