AKTUELNO

Zato sam i želela da te nagradim, takao si me i eto dala sam svoj glas, bravo, rekla je Goca Tržan.

Nakon sjajne Aiše, na sceni "Pinkovih zvezdica" predstavio se Komnen Vuković iz Podgorice. Komnen je otpevao pesmu grupe Piloti "Zaboravljeni" i dobio svih pet glasova žirija.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

- Baš sam komentarisala, ti si otpevao dve pesme u jednoj. Jednu bezveznu do prve strofe, a onda jednu fenomenalno. Ima nešto divno u tvom pevanju. Kako je tekla pesma, bio si sve sugestivniji i sve tačniji. Zato sam i želela da te nagradim, takao si me i eto dala sam svoj glas, bravo - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Baš tako, kao dve pesme u jednoj. Pogotovo na početku strofe, a kad se dočepa refrena, onda je sve stabilno i lepo. On nekako uvek izabere pesme koje nismo imali u "Pinkovim zvezdicama" - rekla je Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

- Jako sam ponosan na tebe, Komnene. Prošlog puta sam ti rekao da nisi kao sva deca, bar kad su dečaci u pitanju. Ti pronađeš emociju u reči nekoj i tako otpevaš i naglasiš, kako niko ne bi ni pomislio. Mislim da ćeš zato uspeti, jer imaš nešto što niko nema. Ti si jedan poseban dečkić za mene. Hvala ti što si nas častio prelepom pesmicom - rekao je Sale.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. Vučić

#Komnen Vuković

#Pinkove zvezdice

#Takmičenje

#emisija

'