AKTUELNO

Ova takmičarka je odabrala dve potpuno različite pesme.

Takmičarka koja se predstavila treća u večerašnjoj emisiji je Bojana Radovanović. Bojana je na sceni "Pinkovih zvezdica" prvo izvela hit Dina Merlina "Neka padaju ćuskije". Bojana je dobila tri stolice i priliku da drugim nastupom osvoji srca još dva člana žirija i prođe direktno dalje.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je za drugu pesmu odabrala grupe "Kaome" pesmu "Lambada", verziju na srpskom jeziku, i sa četiri glasa će se boriti u baražnom delu emisije.

- Meni se sviđa što se ona za svaki nastup trudi da bude drugačija, a tako je i danas bilo. Prva pesma se peva drugačije, to je muška pesma, drugačije treba da se otpeva, a druga je bila vesela, razdragana, a ti si bila stegnuta - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

Ja bih se složio sa drugarima iz klupe, sve si već čula. Mogu da kažem da mi je bilo prelepo i da sam uživao i da je cela koreografija bila stvarno zanimljiva. Od tebe uvek dobijemo lepe stvari i što se koreografije tiče, izbora garderobe, nastupa. Falilo je energije, ali verujem da ćeš ti to u baražu da ispraviš - rekao je Sale Cvetković.

Foto: TvPink Printscreen

- Jedino to, eto, falilo je energije u odnosu na tvoje ranije nastupe. Svaki put nam vizuelno doneseš nešto novo, to je sve super. Ovog puta je bilo malo ravno, ali ništa loše, ovo je već šesti krug, četvorka u šestom krugu je sasvim super - rekao je Sergej Ćetković.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: J. Vučić

#Bojana Radovanović

#Pinkove zvezdice

#Takmičarka

#emisija

'