AKTUELNO

Iako su svi bili prezadovoljni njenim nastupom, Marija Kostoska je na samom kraju pogrešila, zbog čega je dobila dobronamerne kritike.

Posle Tomislava Božovića, koji je dobio četiri glasa stučnog žirija, milionskom auditorijumu Televizije Pink predstavila se i Marija Kostoska iz Prilepa.

Foto: Printscreen

Dvanaestogodišnja devojčica otpevala je pesmu Tošeta Proeskog "Za ovoj svet" i dobila svih pet glasova. Ipak, Sergej Ćetković je odmah imao dobronamernu kritiku za Tomislava.

Foto: Printscreen

Završetak mi se nikako nije svideo. Bio je skroz onako... Pokvario mi je utisak, iako mi je tvoje pevanje bilo za čistu peticu. Povedi računa o krajevima - posavetovao ju je Sergej Ćetković, a njegovo mišljenje je podelila i Jelena Tomašević, ali i Goca Tržan, koja joj je uputila korisne savete.

Foto: Printscreen

- Ne znam šta da kažem. Prvi ton fenomenalan, a čim izađeš iz flaha, beži ti glas. Ta gornja frekvencija mora da bude oblija, u lepšoj boji. Dosegneš je ti, ali ne izlazi lepo - iskrena je bila Goca Tržan i dodala da je Marija sjajna pevačica.

Autor: D. Tanasijević

#Goca Tržan

#Pinkove zvezdice

#Sergej Ćetković

#pevačica

'