AKTUELNO

Svaki put si sve sigurniji, svaki put si sve bolji i napraviš haos na bini. Ti uvek mudro biraš pesme i nema kikseva, samo nastavi tako da biraš pesme, rekla je Jelena Tomašević.

Sergej Pajić je takmičar iz Banja Luke koji se predstavio pesmom "Zaustavite zemlju" grupe Prljavo kazalište. Sergej je i ovoga puta uspeo da oduševi žiri i publiku u studiju i sa svih pet glasova prođe u peti krug.

Foto: YouTube screenshot

Ti si definitivno jedan od onih takmičara koji će okupiti najviše devojčica ovde, nama takav i treba. Bio si neartikulisan na početku takmičenja sa onako nekom željom da pokažeš sve. Sad je ovo prava mera te želje, baš si šmekerski bio, super si izgledao - rekla je Goca Tržan.

Foto: YouTube screenshot

On je već zvezda, zvezdica naša, u usponu. Svaki put si sve sigurniji, svaki put si sve bolji i napraviš haos na bini. Ti uvek mudro biraš pesme i nema kikseva, samo nastavi tako da biraš pesme - rekla je Jelena Tomašević.

Foto: YouTube screenshot

- Vidi se veliki radi i napredak. Obrati pažnju, traži dobre pesme. Nađi meru i u igranju, da ne trpi ono što je bitnije. Interesantno je što si opušten na sceni - rekao je Sergej Ćetković.

Foto: YouTube screenshot

Autor: J. Vučić

#Pinkove zvezdice

#Sergej Pajić

#Takmičenje

'