separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

SAVRŠENO, MAGIČNO, ČAROBNO! Darija Vračević ZAKUCALA na samom kraju! O njenom nastupu u finalu 'Pinkovih zvezdica - All Stars' SVI ĆE PRIČATI (VIDEO)


Kišoviti spektakl na sceni!


Poslednji nastup u finalnoj večeri najgledanijeg dečijeg muzičkog takmičenja "Pinkove zvezdice - All Stars" bio je rezervisan za Dariju Vračević, a ona je, kao i uvek, priredila spektakl za pamćenje!

Autor: TvPink Printscreen

Darija se predstavila numerom "It's raining man" u grupe The Weather Girls, a sasvim očekivano kada je ona u pitanju, na sceni smo imali i kišu!

Autor: TvPink Printscreen

Ti si toliko talentovana devojčica, ne mogu da zaboravim Majkla Džeksona, ti si profi igrač, pevač, glumica. Ti si profesionalac! Samo treba da se odlučiš šta ćeš od svih tih talenata, ali može da se kombinuje. Za sve ovo treba ti samo malo sreće, sve ostalo ti je Bog dao - rekla je Nataša.

Autor: TvPink Printscreen

Ovo je bilo savršeno, magično, čarobno i ti si jedna čarobna devojčica i sve me je kupilo i usrećilo za kraj! E, zato sam došao u "Pinkove zvezdice" - rekao je Sale.

Autor: TvPink Printscreen

Ukoliko želite da podržite Dariju Vračević, njen redni broj za glasanje je 15, a u nastavku pogledajte uputstvo kako možete da glasate za nju iz zemlje iz koje dolazite.

Autor: E-stock, Pink.rs

Autor: E-Stock, Pixabay, Pink.rs/S.Kojić

Darijin nastup pogledajte u nastavku. 

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti