separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

showbiz

ANTONIA GIGOVSKA BRILJIRALA U FINALU: Otpevala najtužniji hit Tošeta Proeskog, Goca joj kratko i jasno poručila: Moj naklon! (VIDEO)


Dorasla zadatku!


Makedonka Antonia Gigovska osvojila je velike simpatije publike svojim raskošnim talentom, a u večerašnjem finalu 'Pinkovih zvezdica - All Stars' predstavila se numerom "Tajno moja" Tošeta Proeskog.

Autor: TvPink Printscreen

Ova emotivna balada naježila je sve u studiju, a uzvici "Bravo" na kraju njenog performansa dokaz su da je još jednom izdominirala na sceni. 

Autor: TvPink Printscreen

Ne znam stvarno šta da ti kažem. Prvi put kad sam te čula, isto nisam znala šta da ti kažem, pa sam se snašla, a sad sam nesnađena. Toliko si dobro pevala, toliko si dobro prenela emociju, pesmu si izabrala da se sečeš na nju. Ti si ozbiljan ženski pevač, formiran, ćao! - rekla je Nataša.

Autor: TvPink Printscreen

Trenutak kada ti izađeš na scenu je opčinjavajući iz nekoliko razloga. One sekunde kad staneš na scenu pretvoriš se u interpretatora, izvođača. Mi koji se bavimo ovim poslom to vidimo. To je neverovatan kvalitet. Ti si vokalno superiorna u odnosu na mnoge starije pevačice. Ja sam imala tu sreću da ovu pesmu slušam od Tošeta lično i mnogo je teško pevati njegove pesme... Toliko si dorasla zadatku, moj naklon - rekla je Goca.

Autor: TvPink Printscreen

Ukoliko želite da podržite Antoniu Gigovsku, njen redni broj za glasanje je 13, a u nastavku pogledajte uputstvo kako možete da glasate za nju iz zemlje iz koje dolazite.

Autor: E-stock, Pink.rs

Autor: E-Stock, Pixabay, Pink.rs/S.Kojić

Nastup ove talentovane devojke pogledajte u nastavku. 

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

Autor: N. Vujčić

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti